søndag 17. desember 2006

Mitt liv som fjortis (subsidiært hund)

I går hadde jeg hjemme-alene-fest. Det vil si, helt alene hjemmet var jeg jo ikke. Birgitte var her for vi hadde tenkt å lage surpriseparty for vår elskede skalk Annikken. Dessverre er hun umulig å surprise så det ble bare party da. Søster'n kom også. Og som seg hør og bør på hjemme-alene-fester ble det knust kopper og glass, drukket tett og røyket inne. Vi hadde ved flere anledninger brystene ute. Vi klarte å tømme nesten to helflasker med sprit, sprekke ca. tusen ballonger og synge uhorvelige mengder singstar. Plutselig stod naboen i stuen og ropte "Hva er det dere DRIVER med her inne, egentlig??". Da ble vi svar skyldige, gitt. Bursdagsbarnet prøvde seg med et uskyldig "Ballonger? Nei, det har vi ikke altså."

Etterpå dro vi på byen og danset. Bursdagsbarn og Birgitte slang ut både pupper og rompe der også. Det var gøy. Helt til bursdagsbarnet plutselig endret soveplanene. Da klikka det for Magnesen, som gikk rasende hjem.

Jeg våknet til kuppelhode og rasert hus. Utover stuen lå en smadret tryllestav, ballongrester og enorme mengder aske, alt tyder på at det var en heidundrandes fest.

Ingen kommentarer: